KOOLITOIT
Esmaspäev 13.10
Suitsukanapasta (toidukoor) kodujuustukaste hapukurgiga, toorsalat (hiinakapsas, tomat, kurk, kikerhernes) piim, keefir, maitsevesi, leivavalik, sepikuvalik Vembu Tembu smuuti, pirn/kaalikas |
Teisipäev 14.10
Kärutädi puder (siga/ veis/peekon) tatar peekoni ja hakklihaga(siga/veis/peekon), tartarkaste marineeritud kurgiga, peedisalat majoneesiga, röstitud juurseller, leivavalik, sepikuvalik, piim, keefir maitsevesi Kohupiimasõrnik, õun/paprika |
Kolmapäev 15.10
Pelmeenisupp (kanapelmeenid) leivavalik, sepikuvalik, juustumääre, maitsevesi Vaarikavaht piimaga, arbuus/idud |
Neljapäev 16.10
Kartuli porgandipuder kookospiimaga, riis paprikaga, lõhe majoneesiga, tomatikaste, Coleslawi salat (värske kapsas, porgand) aurutatud mais juustuga leivavalik, sepikuvalik, piim, keefir, maitsevesi Marjasmuuti (mandlipiimaga), melon/tomat |
Reede 17.10
Hakklihasupp broilerihakklihaga, leivavalik, sepikuvalik, hummus Kohupiim puuviljadega, kiivi/porgand
Täpsemat teavet
toidu nimetuse ning allergia või talumatust põhjustavate
koostisosade kohta küsi köögitöötajalt |
Esmaspäev 6.10
Spagetid bolognesekaste läätsedega (siga/veis) porgandi ananassisalat, brokoli lillkapsavorm, piim, keefir, maitsevesi, leivavalik, sepikuvalik Maasikasmuuti chia seemnetega (keefir) arbuus/ nuikapsas/kaalikas |
Teisipäev 7.10
Keedukartul, tatar ubadega, kalkuni ja kikka pada (kookospiim), toorsalat(hiina kapsas, mais, kurk, tomat) pastinaak ahjus, leivavalik, sepikuvalik, piim, keefir maitsevesi Apelsini smuuti (sojapiim), paprika /õun |
Kolmapäev 8.10
Lõhesupp munaga, karulauguvõi , leivavalik, sepikuvalik, maitsevesi Kohupiimavaht vaarikakisselliga, kiivi /porgand |
Neljapäev 9.10
Ahjukartul porgandiga, riis rohelise hernega, Karini kavalus (kana), karrikaste tomati-kurgisalat kreeka pähkliga, röstitud peedid küüslauguga, leivavalik, sepikuvalik, piim, keefir, maitsevesi Banaan /redis |
Värskekapsa borš sealiha ja hapukoorega, leivavalik, sepikuvalik, munavõi maitsevesi, marjatee Halvaasai, ananass/ värske kurk
Täpsemat teavet toidu nimetuse ning allergia või talumatust põhjustavate koostisosade kohta küsi köögitöötajalt |