KOOLITOIT
Esmaspäev 3.11|
Pasta Carbonara (suitsupeekon, sealihasink), pestokaste, toorsalat(jääsalat, kurk, apelsin, pohl) brokoli lillkapsasvorm, piim, keefir, maitsevesi, leivavalik, sepikuvalik Ananassi- mango-aprikoosi smuuti (kaerapiim, kaerahelbed), porgand/õun |
Teisipäev 4.11
|
Keedukartul, tatar ubadega, pikkpoiss broilerihakklihast, tomatikaste, päikesesalat (kollane peet) oad tomatikastmes, leivavalik, sepikuvalik, piim keefir, maitsevesi Vaarikakissell, melon, spinat/rukola |
Kolmapäev 5.11
|
Näkineiusupp (lõhe) kookospiimaga, läätsepasteet, leivavalik sepikuvalik, maitsevesi Kamavaht kirsimoosiga, pirn/nuikapsas |
Neljapäev 6.11
|
Keedukartul, kirjud makaronid, hakklihakaste (siga/veis) tomati kurgisalat hapukoorega, röstitud juurseller, leivavalik, sepikuvalik, piim, keefir, maitsevesi Mangokreem
chia seemnete ja toormoosiga, mandariinid/idud |
Reede 7.11
|
Kartuli makaronisupp ( broiler) leivavalik, sepikuvalik, karulauguvõi Mahlajook, Moonirull, kiivi/paprika |
Esmaspäev 10.10
|
Riisipada kikerherneste ja kanaga, kodujuustukaste hapukurgiga, värske kurgisalat, aurutatud mais juustuga, piim, keefir, maitsevesi, leivavalik, sepikuvalik Marjasmuuti (kaerapiim), arbuus/frillice salat |
Teisipäev 11.10
|
Kartuli-kõrvitsapuder, pärlkuskuss paprikaga, apelsinikaste, Kadi rullike (kana peekonis) kirju kapsasalat pohladega, roheline hernes koorekastmes, leivavalik, sepikuvalik, piim keefir, maitsevesi Astelpaju- kaerasmuuti ( mandlipiim, kaerakliid) õun/rukola/porgand |
Kolmapäev 12.10
|
Alvari lemmiksupp (kanafrikadellisupp) munavõi, leivavalik, sepikuvalik maitsevesi Kohupiimavorm õunte ja mahlakisselliga, pirn/tomat/idud
|
Neljapäev 13.10
|
asta, Kreeka kaste, suvikõrvits ürtidega, toorsalat(kurk, lillkapsas, spinat, kõrvitsaseemned) leivavalik, sepikuvalik, piim, keefir, maitsevesi Piimakissell moosiga, ananass/ hernevõrsed/ nuikapsas |
|
Kodune seljanka hapukoorega, juustumääre, leivavalik, sepikuvalik Vaarikatarretis vahukoorega, kiivi/ rukola/spinat
Täpsemat teavet toidu nimetuse ning allergia või talumatust põhjustavate koostisosade kohta küsi köögitöötajalt |